Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار عکسی از مریلا زارعی در فیلم «هناس»، «لایه های دروغ» به جشنواره فیلم فجر ارایه شد و خبر دیگر اینکه فراخوان بخش تئاتر تندیس حافظ اعلام شد.

نام فیلم سینمایی «صورت فلکی» به «هِناس» تغییر یافت و نخستین عکس از مریلا زارعی در این فیلم منتشر شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با اتمام مراحل فنی فیلم سینمایی «صورت فلکی» دومین ساخته حسین دارابی به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، این فیلم به «هِناس» تغییر نام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نخستین تصویر از ایفای نقش مریلا زارعی در این فیلم رونمایی شد. زارعی با بازی در «هِناس»، تجربه یک نقش متفاوت را از سر گذرانده و پس از ۳ سال در مقام بازیگر با فیلمی جدید به جشنواره فیلم فجر می‌آید.

«هِناس» به قلم احسان ثقفی و مهدیه عین‌الهی، روایت تلاش‌های عاشقانه زنی‌ست برای بیرون کشیدن زندگی‌اش از تشویش‌ و تلاطم‌...

به تازگی نسخه نهایی این فیلم برای نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر آماده شده است. «هِناس» محصول سازمان سینمایی سوره حوزه هنری است.
 
عکس خبر از حمید ضرابی است.

همزمان با تحویل فیلم به دبیرخانه، فیلم سینمایی «لایه‌های دروغ» آماده نمایش در جشنواره فیلم فجر شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، فیلم سینمایی «لایه‌های دروغ» ساخته رامین سهراب نخستین فیلم سینمایی تولید مشترک ایران و فنلاند و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی آماده نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر شد.

این فیلم که به تهیه‌کنندگی مشترک محسن صرافی، رامین سهراب و یوننا انروت در کشورهای ایران و فنلاند جلوی دوربین رفته، تنها اثر حادثه‌ای اکشن است که در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

«لایه‌های دروغ» نخستین تجربه کارگردانی رامین سهراب در ایران است و علاوه بر خود او، جسیکا ولف، نادر فلاح، کامران تفتی، مجید سعیدی، ارسلان قاسمی، ونوس کانلی، میلاد میرزایی و... جلوی دوربین رفته‌اند.

فهرست کامل عوامل اصلی تولید این فیلم عبارتند از: کارگردان و طراح اکشن: رامین سهراب، مدیر فیلمبرداری: مارک هوبسن، سرپرست گروه کارگردانی و مدیر برنامه‌ریزی: مسعود حقی، مدیرتولید: محسن صرافی، برنامه‌ریز فاز اول: افشین رضایی، فیلمبردار: ابوالفضل نباتی، ابراهیم اشرفی، برنامه‌ریز فاز دوم: امین رنجبر، دستیار کارگردان: محمدرضا اصلی، مدیران صدابرداری: بابک اردلان، علی کیان‌ارثی، ایلکا تیمور سرنگیل، مشاور تدوین: هایده صفی‌یاری، تدوین: روزبه کلباسی، چنسلر هینس، موسیقی: گِرگ دمبروفسکی، آهنگساز ایرانی و سرپرست نوازندگان: پاشا هنجنی، جلوه‌های ویژه بصری: رضا انصارین، سعید سالاروند، طراحان چهره‌پردازی: حسین صالحیان، مهیاد میمی، طراحان صحنه: مهسا جلیل‌پور، شیوا اکبری، طراح لباس: تینا سهیلی، منشی صحنه: منا علامه، فاطمه سیدی، عکاسان: آرش شاه‌محمدی، سمیه جعفری، یانی وواریو، طراحان جلوه‌های ویژه میدانی: آرش آقابیک، حمید رسولیان، روابط عمومی: سارا سالک، سرپرست و مربی اکشن: پپه کارای، علی میرعلم‌زاده، مدیران تدارکات: رامین بهزادی، مهدی عباسی‌پور، دستیار تولید: همایون فربود، تهیه‌کنندگان: محسن صرافی، رامین سهراب، یوننا انروت، با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی.

فراخوان بخش تئاتر نخستین جشن تئاتر و موسیقی علی معلم(تندیس حافظ) منتشر شد

به گزارش روابط عمومی نخستین جشن تئاتر و موسیقی علی معلم، احسان حاجی پور مدیر بخش تئاتر این رویداد فرهنگی و هنری طی فراخوانی شرایط حضور در بخش تئاتر این جشن را اعلام کرد.

حاجی پور اعلام کرد بر اساس این فراخوان در نخستین دوره جشن تئاتر و موسیقی، آثار نمایشی در سه بخش نمایش‌های صحنه‌ای، نمایشنامه‌نویسی و استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) مورد بررسی و داوری قرار خواهند گرفت و به برگزیدگان تندیس حافظ و جوایزی اهدا خواهد شد.
در فراخوان این جشن که در پیوست خبر آمده است شرایط و نحوه حضور آثار مشخص شده است. قابل ذکر است هر کارگردان می تواند با یک اثر متقاضی حضور در این جشن باشد.

در بخش تئاتر این جشن با هدف شناسائی و معرفی  آثار شاخص تئاتر  ایران(در رده بزرگسال) در چهار سال گذشته(فروردین سال 1397 تا اسفند ماه 1400) آثار و متون نمایشی مورد بررسی قرار می‌گیرند. همچنین «نشان علی معلم » به استعداد تازه‌ای در تئاتر کشور تعلق خواهد گرفت.

آغاز فرآیند ثبت نام از متقاضیان حضور در جشن از 26 دی ماه 1400 شروع می‌شود و آخرین مهلت ارسال فرم مخصوص ثبت نام  در جشن از طریق ایمیل 20 فروردین 1401 است. آخرین مهلت ارسال آثار  به دبیرخانه  30 فروردین 1401 خواهد بود.
برگزیدگان بخش تئاتر نخستین دوره جشن علی معلم در بخش های بهترین کارگردان، بهترین نمایشنامه‌نویس، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن، بهترین دستاورد هنری و استعداد تازه تئاتر ایران معرفی می شوند.

متقاضیان شرکت در این جشن می‌توانند با مراجعه به سایت       www.dtonline.ir فرم مخصوص به ثبت نام را دریافت، تکمیل و به آدرس ایمیل  hafez.theater.2020@gmail.com  ارسال نمایند.

همچنین علاقه مندان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ارائه  آثار می توانند با شماره تلفن 02122885400  بگیرند

نخستین دوره جشن تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) سال آینده با دبیری امید معلم برگزار می‌شود.

این خبر در طول روز با خبرهای دریافتی به روز رسانی می شود.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلم سینمایی صورت فلکی مريلا زارعي فیلم فجر 1400 جشنواره چهلم فیلم فجر جشن تئاتر و موسیقی جشنواره فیلم فجر مریلا زارعی لایه های دروغ فیلم سینمایی روابط عمومی رامین سهراب تندیس حافظ بخش تئاتر علی معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس

به گزارش جماران از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ امام خمینی در سال 1323 مطلبی را در دفترچه یادداشت های آقای وزیری مکتوب کرد که امروزه به عنوان قدیمی ترین متن مبارزاتی ایشان از آن یاد می شود و به نامه قیام لله مشهور است. در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‌‎ ‎‌رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می پذیرد.

 

 

 

 

 

30 سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ 1353/1/17 آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

 

 

متن کامل این نامه بدین شرح است:

«زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگهای سست و بی پایه ی بشری و در عهدی که پوشالی ترین بنیانهای فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه ی کتابها و کتابخانه ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی. و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه .... به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع

در روز دوشنبه 12 ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری

در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

53/1/17

سید علی خامنه‌ای »

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه منتشر شد
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی «سفینة‌النجاة» منتشر شد
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه
  • انتشار فراخوان نخستین سوگواره بین‌المللی سفینه النجاه